HINODE CAMP

hinode-1

Един уникален семинар, който дойде и с името си HINODE – изгрев над морето!
По някога нямаш очакванията за това, че един семинар ще бъде успешен или не или пък за това как ще протече….
Спомних и за думите на един много мъдър човек – „Количеството не определя качеството“ – Конфуций, и си помислих, че това е моята нишка за която да се хвана…
Така и стана – който дошъл – дошъл, който ли пък не – да чете ама не е все тая!
МНОГО ТЕХНИКА, МНОГО СТРЕС, МНОГО КАЧЕСТВЕНИ ВЗАИМОТНОШЕНИЯ! По някога бъркахме всичките, но въпреки всичко, все имаше някой от нас, който казваше – „Въй, въй, въй – това е голям филм ама серията не е вярна! (нека ви го преведат бургазлии), след което всичко се оправяше….
Спомнях си за старите лагери в които обективът не можеше да обхване хората…. замислих се колко от всички тези хора знаеха за какво са на лагер, или идваха да си изкарат морето? На този лагер, обаче хората не идваха за морето а за нещото, което никой друг, който не беше в схемата не може да разбере а това е именно – щастието да си с някой с който наистина си заслужава да бъдеш на дълъг път – било и ПЪТЯ на бойните изкуства.
Не знам дали има смисъл да описвам всичко това, то трябва да се усети ….. много семинари има в България, но този си е НАШ, и както всеки един усеща душата си, така и ние, които бяхме там си знаем, че това си е нашата душа и нашето сърце – разбрахме, че тренировката е само първото стъпало – всичко останало …….. е нещо много повече, и винаги когато погледна едната от двете си ръце и видя, знакът на семинара, ще знам, че има и други като мен, които знаят за какво става въпрос – а те са именно моята фамилия!
На първо място искам да благодаря на всичко които дойдоха на този лагер! Мисля, че усетихте поне за малко какво е да си част от една истинска ФАМИЛИЯ…. после искам да благодаря и на тези които не можаха да дойдат – сега вече съм сигурен, че нямаше да им е там мястото поне тази година ….
Благодаря на ВСИЧКИ ВИ!
И помнете – преживяванията на този лагер са като детска игра в сравнение с ЯМАБУШИИИИИ!

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.