Бургаските самураи чукнаха 4 години!

burgas-4Бургаските самураи от клуба Хикари днес празнуват четвърти рожден ден. Главният им учител и деятел Вели Аслан признава, че през тези четири години на личностно усъвършенстване са преживели множество хубави и лоши моменти, но най-важното, е че през този период са станали по-силни и по-сплотени.

„Започнах от нищото, но се събрахме уникални хора, с които преживяхме много. Развихме се и постигнахме много, ходихме на лагери и семинари, провеждахме международни демонстрации. Имахме и покани от общината, както и от посланикът на Япония Такаши Коидзуми. Това е BURGASогромна чест за нас”, сподели Вели Аслан. В началото били 7-8 човека, днес са над 30.

Самият Аслан е учител по физкултура в ГПНЕ „Гьоте” – Бургас и до края на март клубът му ще набира хора за тренировки по бойните спортове. Интересното е, че Вели не търси съмишленици с обяви или плакати, те сами го откриват чрез общи познати. Единственото му изискване е да Bugras 4-1са сериозни.

„Искам да благодаря на всички които са били част от нашия Самурайски клан. Бъдете здрави и не спирайте да помагате на хората така както го правим и сега”, поздравява възпитаниците си бургазлията

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.